Grejer, Sekter och Mellanrum

jag vet att det var länge sen jag skrev och att antagligen ingen kommer att läsa detta men jag bara måste skriva av mig lite....
den gågna helgen har varit helt underbar!
allt började i fredags när det var emil jensen i teaterparken vilket var helt fantastiskt och att jag sedan tog en liten tur med honom över storgatan för att prata om allt och ingenting, det var länge sedan jag var så glad och de sekunderna efter att vi precis hade skilt åt var de mest underbara på hela helgen för det var då jag förstod att det som precis hade hänt faktiskt hade hänt.
sen kom lördagen vilket betydde upp tidigt gå till poetryslam och gjorde vad som behövdes där.
sen var det Sirqus Alfon kl.14 och jag blir ju såklart uppdragen på scenen och Baban sjöng ju såklart a Lovepoem till mig! (varför alltid jag, men iofs varför inte jag?)
så helgen har helt enkelt gått helt över förväntan, den har varit helt underbar!
jag har svävat på rosa moln sen i fredags när emil började (och nej då menar jag inte att jag har knarkat utan att jag har varit hög på kärleken om det nu går att vara det, sen efter sirqus alfon så svävade jag helt av mig själv.
senare på kvällen där så var det vapnet och det var också helt fantastiskt för det blev en sån festivalkänsla så det var läskigt...
men som sagt, helgen har varit helt underbar.
och livet ska inte vara feel good eller feel bad utan feel så mycket som möjligt!

// Mig

RSS 2.0