svar på tal

jag fick en kommentar på förra inlägget som jag tänkte svara på nu, det var någon som undrade vad det var jag saknade med TC (stället jag spenderade min högstadietid på) och jadu, det är en bra fråga.
Jag kan nog faktiskt inte riktigt svara på den, för jag vet faktiskt inte men jag tror det har med tryggheten att göra, att man (trodde) man visste allt, att man visste vad som skulle hända under dagen och man gick liksom som på autopilot, man slapp fundera över allt, och allmänt slapp tänka så mycket. Det var som om man var nån såndär drauppmojjäng, man gjorde samma sak varje dag, man gick helt enkelt på autopilot. Plus alla människor som fanns runt omkring en, man behövde inte bevisa något för någon hela tiden (inte för att jag behöver göra det nu heller), men det fanns en trygghet som är svår att uppnå, jag spenderade ändå tre år av mitt liv där. Och ja, jag vet att du inte känner så nu (jag vet att det ända du vill nu är att komma därifrån) för jag kännde precis likadant men nu när jag har lämnat det bakom mig så saknar jag det ändå, av någon konstig anledning (och ja, jag vet att jag är ensam om det, men jag står för att jag saknar det). Och det är nästan ingen som kan säga att vi inte hade "a hell of a time", för vi hade ruskigt kul i vissa stunder och jag skulle aldrig vilja byta ut det mot något annat.

Så, nu hopaps jag att du fått svar på din fråga.


att lura sig själv

jag trodde jag hade glömt allt det här, men sen helt plötsligt rörs allt om och jag vet ingenting längre, det känns bara som att de 2 senaste månaderna är som bortblåsta.
Jag vet inte längre vart jag ska a vägen eller vad jag ska göra med livet, allt är bara uppochnervänt just nu, vill bara åka tillbaka till hultsfred och glömma allt just nu, men det känns inte som om jag komemr göra det.. För nu har tanken på honom kommit tillbaka och den muren jag byggt upp har nu rivits ner. Så nu ska jag sätta mig ner och börja skissa på den nya muren och försöka komma upp med en bättre ritning så att den inte faller lika lätt nästa gång.

Inatt låg jag och funderade över allt det som hänt och vad jag ska göra med det som kravlade sig fram under ruinerna av muren, men så kom jag fram till att jag inte sak göra någonting alls, jag ska helt enkelt strunta i allt ihop och helt enkelt se vad de gör.


Snart kommer bror min och johanna.

so long an dthanks for all the fish
p.s. alla ni som har nåt att säga om detta, tänk efter snälla, jag har inga murar kvar längre...

betraktelser undet ett täcke av snö

idag har jag inte gjort så mycket alls, jag har legat i soffan i stort sett hela dagen... Men runt fyra skulle jag iaf träffa carro som jag har saknat under mina kalla höstkvällar i hultsfred. Men iaf när jag jag skulle gå till stationen och möta henne så hade det börjar snöa och det hade börjat mörkna och helt plötligt fick jag en konstig känsla i magen. Efter en liten stund så insåg jag vad det var, det kändes som om jag var på väg till bussen en kall februarimorgon tidigare i år för att ta mig till TC och ännu en gång genomgå en fruktansvärd måndag, men jobbiga lektioner och dessutom behöva träffa Zoran, detta är en känsla jag aldrig mer trodde jag skulle behöva känna men helt plötligt så slog den mig och jag frös inombords och fick känslan av att jag ville gå hem och lägga mig under täcket igen och slippa försöka hålla käften under hans lektion.
Samtidigt som detta hände kände jag även en längtan tillbaka till det man känner, till allt man kände sig trygg med.

När jag senare lämnades ensam igen så lade jag mig ännu en gång i soffan för att slippa titta ut se höstmörkret komma allt närmare, så fick jag helt plötsligt ett sms som rubbade hela min värld, allt det där jag hade funderat färdigt över ruskades runt och min uppfattning sabbades och jag behöver nu fundera ännu mer. Det var nämligen så att någon nu helt plötsligt fick för sig att höra av sig och låtsas som ingenting. Jag vet inte längre vad jag ska göra, jag som hade bestämt mig för vad som nu skulle hända, men allt det är nu omskakat och jag vet inte längre hur det komemr bli, det känns helt enkelt som om någon gick in i min värld och skapade en jordbävning och nästan allt som hänt de senaste veckorna blev begravt i ruinerna av de tankar och funderingar jag en gång haft.
Varför skulle någon göra såhär?
Varför ville någon förstöra allt det jag byggt upp?

Jag kommer behöva tänka över detta, så det blir väl fler mörka höstkvällar på balkongen med en kopp te och någon Lars Winnerbäck - skiva snurrandes i bakgrunden...


dagens soundtrack är:
cornelis vreeswijk - vaggvisa för bim, cornelis och alla andra människor på jorden

nu sover staffan, nu sover stina
bikupan sover, i den sover bina
taxen sover i korgen, glädje sover och sorgen
bara mörkret är vaket, målar svart över taket
om allt här i världen ber man om lov
men man sover i frihet, så sov, sov

nu sover kenneth, nu sover marit
glömmer fabriken, bort har dom farit
bort från stressen och ekonomin
bort från hyran och hysterin
bort från oron för barnen, bort ifrån grottekvarnen
om allt här i världen ber man om lov
men man sover i frihet, så sov, sov

nu sover hasse, nu sover pia
drömmen är fri så nu är dom fria
dansar i lingonriset, slipper tänka på priset
nu drömmer great och elis
nu drömmer bim och cornelis
om allt här i världen ber man om lov
men man sover i frihet, så sov, sov

tystnad

jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen, det känns som om jag har för mycket att fundera över men när jag frågar mig själv vad det är jag funderar över så kan jag inte svara, jag bara funderar och har ingen aning om vart jag vill komma med mina funderingar. Det känns bara som att jag behöver få vara ensam och sitta ner en stund och bara fundera. Jag behöver fundera över allt känns det som, vännerna i Hultsfred och allt som samtidigt händer i växjö och försöka få mina två liv att gå ihop, för just nu är det som om jag lever i två helt olika världar, när jag är i Hultsfred är jag en person men när jag kommer till växjö blir jag en helt annan människa, får en ny känsla i magen och känner mig starkare på något sätt. Jag vet inte varför och jag vill inte att det ska vara så, jag vill kunna vara samma person vart jag än är men nu känns det som en omöjlighet.
De senaste veckorna har jag bara lyssnat på Pink Floyd och REM vilket jag bara gör när jag är på ett speciellt humör, jag tror att det hela har mycket att göra med att jag har börjat sakna syrran fruktansvärt mycket senaste tiden, plus att jag inte har hittat någon att åka på emil med vilket jag har sett fram emot sen i våras typ och jag vill verkligen inte missa det.
Sen såg jag att Lars Demian och Kristian Kjellvander ska spela i växjö på de luxé och det vill jag också se men det är dagen efter emil och jag har inte heller där någon att gå med, annars får jag väl släpa med far eller nåt, för det är en konsert jag inte tänker missa! men snart är biljetterna till emil snart slut och jag har ingen att gå med, snälla folket säg till om ni kan och vill åka med till malmö den 15 november och se emil?
Nu har jag även börjat fundera på det gågna året och vad jag har gjort och inte gjort, men även börjat tänka tillbaka på typ TC etc. ibland saknar jag det så sjukt mycket bara, och fråga mig inte vad det är jag saknar för det vet jag inte, jag bara saknar hela grejjen med att få vara hemma och kunna vara i växjö och allt som följer med det, just nu känns allt bara så meningslöst. Och jag vill inte att det ska göra det, för det betyder att jag måste fundera ännu  mer och försöka hitta en mening med allt och det tror jag itne att jag vill heller, jag vill bara vara...
nej, nu ska tankegångarna få vila en stund och jag ska göra nåt hjärndödande...

so long

skrivkramp

nu har jag fått skrivkramp igen, har verkligen ingen aning vad jag ska skriva om...
jag har för mycket i huvudet för att komma på nåt konstruktivt att skriva här så jag får väl berätta vad som händer i framtiden istället för vad som pågår i mitt huvud just nu...
framtiden,framtiden...
jadu, den 15 november satsar jag på att åka till malmö och se emil jensen och sanna persson i en härlig blandning, har däremot inte hittat någon som vill åka med än, så vi får se hur det blir med den saken.
sen är det jesus christ i malmö den 2 december *längtar* jag och bea ska äga malmö! så alla malmöiter, lår dörrar och fönster och stäng in era barn för här kommer vi =)
sen kommer emil till växjö den 10 december, vilket jag också självklart ska gå på, har inte heller där bestämt med vem jag ska gå...
sen kommer nog det mest underbara på hela året (när jag säger så så räknar jag inte med emil, för han står över allt annat) det är nämligen kristian kjellvander och *wait for it!* Lars Demian på de luxé och här har jag absolut ingen att gå med.... så är det någon som känner för att gå med, snälla meddela detta snarast möjligt?

nej, nu ska jag ut och göra växjö...
so long suckers!

aj!

jaha, då var man hemma igen...
jag satt på bussen hem och kollade på mannen som älskade yngve, och min dator dog mitt i typ det jobbigaste i hela filmen, när man mår som sämst och allt bara är dåligt, så humöret är väl inte på top just nu, så feel fre to sheer me up!

jaha, och i helgen var det rookie, i fredags var det rätt trevligt faktiskt, förfest hos mig och sen efterfest hos mig, även om de båda blev rätt misslyckat.. menmen, igår jobades det från 16-02 sjukt jobbigt! stod typ upp hela tiden så jag har grym träningsverk i benen...

jag och pappa har nu bestämt oss för att hälsa på systra mi i thailand över jul och nyår och ni inser inte hur mycket jag längtar efter henne, så sommar och sol till jul då, fast det blir väl inte så stor skillnad eftersom här är det ändå inte snö eller särskillt kallt, bara typ regn och grått så varför inte åka någonstans där det är varmt på riktigt anser jag..
jaja nu ska jag snart sova, håller på att dö av träningsverk... så jag satsar på att döda smärtan av sömn...

goodnight!

so long and thanks for all the fish

snart bär det av till de mer sydliga delarna av småland, så alla ni kära hultsfredsbor får helt enkelt stå ut utan mig en vecka eller så, hoppas ni klarar er =)
imorn kommer kapten lama och övertste dill och hälsar på för att gå på rookie, det ska faktiskt bli rätt trevligt, även om jag bävar för att bakfylle SM kommer att gå av stapeln igen...
hoppas allt är bra i växjö och att ni saknar mig, 'cause here i come baby!
jag spenderar somsagt veckan i växjö och för er som vill ses så får ni gärna höra av er, ska föröska träffa så många som möjligt, så hör gärna av er och vad ni än gör så sitt inte hemma och vänta på att jag ska göra det för jag kommer glömma eller så kommer jag att sova och då är det ännu mindre chans att jag ringer..
på lördag ska jag jobba hela dagen typ, jag börjar vid 16 och ska då typ gå runt huset i 3 timmar och sen ska jag stå framför en dörr i 3 timmar och öppna den om det börjar brinna, sen ska jag stå framför en annan dörr i 3 timmar och se till att bara huvudakterna går in där och ingen annan, se ska jag stå framför en annan dörr i 3 timmar och typ se till så att ingen går in där, sen får jag gå hem och sova typ... jag kommer ha SÅ roligt, menmen jag får biljetten gratis och yeahyeah jobb som jobb...
nu har jag bättre saker för mig än att sitta här.

so long suckers!

överbelastning

sitter på matten och har precis gjort färdigt dagens test och när jag hade två uppgifter kvar så stor jag seriöst att min hjärna sprängdes av överbelastning!...
jag hatar matte, vi har en mattelektion i veckan men den är 3 timmar lång för er som ville veta och jag har inte räknat matte sen i typ april, och hon vill att jag ska komma ihåg det jag gjorde för typ ett år sedan, vad kräver hon av mig egentligen?
jag vet inte hur många gånger jag har varit nära att maila phålman och fråga om hjälp, jag saknar verkligen henne och hennes sätt att lära ut, ni som har henne förstår inte hur lyckligt lottade ni är, jag har inte insett det förräns nu vilket suger!

Jag Hatar Matte!

jag och pappa funderar f.ö. att dra till thailand till jul för att hälsa på systra mi =)
jag saknar verkligen henne så sjukt mycket.

på fredag kommer millan och jon förresten, för er som har missat det.
jag vet inte riktigt om jag längtar längre, jag vet bara vad som kommer hända...
jag kommer sitta i mitt kök lördag morgon och ännu en gång bli utsatt för bakfylle SM 2008
jag vill inte!!!
på tal om bakfylle SM (emmaboda) så när jag startade min Ipod igår när jag var ute och gick så var den första låten som kom upp "europalåten" jag stannade till och insåg att jag inte har pratat med Mr. x på mer än en månad nu, hejja mig!
men jag tror egentligen att jag saknar honom ibland, fast jag tror inte det är honom jag saknar jag tror att det är själva grejen jag saknar... det här med att ha någon i närheten...

men  i helgen är det Rookie med millan och jon och det ska bli fett nice!...
jag är ju bjuden på fest till Mcweirdo på lördag, men vi får se hur det blir med det, det vore ju iofs rätt trevligt... får väl dra med mig typ erika eller nåt så hon håller koll på mig...

nu ska jag fortsätta med matten (även om det itne kommer gå så bra)

men ha det gött!

inte en gång till

har precis suttit på en genomgång där läraren pratade om exakt samma sak som stridh gjorde under de första medialektionerna, sjukt segt!...
vi ska typ analysera och allmänt jobba om film ett tag och jag vill inte, inte en gång till!
majja, tilda och emma ni vet vad jag pratar om (ja emma, jag pratar om din bakelse eller rättaresagt den där "valen")
jag kan det här, det jobbiga är att jag inte har något betyg eller nånting på papper som säger att jag kan det vilket gör att jag måste läsa det igen, och nej mamma vi lär oss inget nytt som jag inte redan kan om det här...
sjukt segt helt enkelt.
Idag ska jag förresten åka och titta på ny lägenhet, (vore skönt att flytta från ghettot) jag pallar inte bo i stålhagen längre.

i helgen är det Rookie och jag har fortfarande inte fått något jobb, men var uppe och pratade med micke idag och han sa att han skulle kolla med dom, så skulle han höra av sig sen. Millan och Jon komemr även i helgen, vilket ska bli sjukt trevligt, saknar verkligen idioterna av någon anledning... sen är jag bjuden på party på lördag så vi får väl se hur det blir med det.

har förövrigt suttit hela helgen och försökt komma på en nyskapande affärsidé och en traditionell, kom till slut fram till att det får bli ett skivcafé och en vanlig skivaffär, mitt skivcafé fick heta "wish you were here" (för er som inte vet vad det är så tycker jag att ni ska kolla upp det, annarsfår man inte kalla sig musiknörd) och skivaffären fick heta (efter ett trevligt förslag från min far) C D nya i vinyl, lite fyndigt eller hur?

dagens låt är f.ö.  REM - all the way to reno

tystnad

igår bakade jag bullar och muffins, det gick sjukt bra!..
det blev typ över 100 bullar och typ 30 muffins och idag blir det mer muffins,
jag måste sluta med det här, jag bakar så fort jag har tråkigt..
även om inte jag tycker att det är så bra att jag bakar så verkar mina vänner tycka att det är väldigt bra =)

annars har det inte hänt så mycket sen sist faktiskt...
jag har börjat sakna rosa nåt så fruktansvärt!...
vill verkligen bara att du ska komma hem nu, snälla!
för jag känner mig bara allmänt ensam ibland och av någon anledning så tror jag faktiskt att det skulle hjälpa om du bara kom hem typ nu.

mcsteamy har börjat prata med mig igen vilket var en smärre chock, menmen att socialisera är alltid trevligt så jag klagar faktiskt inte. även fast jag vet att många andra gör det (min egen lilla same t.ex.) men ni får faktiskt stå ut, för jag tycker faktiskt om honom av  nån konstig anledning. Jag börjar bli som min syster tror jag, och ja jag vet kim att jag lovade att jag inte skulle bli det men jag kunde inte hjälpa det, tror jag ska be millan göra en rasmus faktiskt så får vi se vad som händer, för han skulle bli så rädd och så sjukt paff tror jag...
och snart kommer millan och jon! ni inser inte hur glad jag är över detta!....
fråga mig inte varför jag saknar idioterna, men nu gör jag det iaf och förklara det kan jag inte, så ni får stå ut med det också.

ananrs har det inte hänt sådär jätte mycket faktiskt, jag ska åka till malmö och se emil den 15 november *längtar!!* jag behöver verkligen lite emil nu....

och på andras begäran så ska jag försöka ta åt mig av den här texten (även fast det inte komemr gå så bra)

Och det här är vad alla har sagt om dig
Håll dig borta från honom han kommer att såra dig
Det här är vad alla har varnat mig;
Du är så bräcklig det kommer att krossa dig
Det här är vad alla har sagt om mig;
Håll dig borta från elden, gå inte ute, bär alltid mössa,
klä in dig i wellpap, för du kommer skadas, ge dig inte hän
Du har soviga leder, du kommer skrapa dina knä

det får avsluta det här inlägget så får vi hoppas att det händer nåt i den här hålan snart
och om det gör det så lovar jag att skriva en rapport om det då...

so long suckers!

hemma?

jag vill åka hem!
jag har inte vart hemma på jätte länge nu känns det som, vilket känns skumt menmen
fast det konstigaste är ändå att jag faktiskt längtar hem, jag tror inte jag har haft sån här hemlängtan någonsin...
jag saknar verkligen allt och alla, så sitter jag här i hultsfred och gör absolut ingenting vilket och känns helt meningslöst, jag har tittat på alla mina filmer, alla coupling avsnitten, alla little britain avsnitten och tom top gear avsnitten så nu har jag fruktansvärt tråkigt bara...

men idag ska jag få komma hem, men jag vet inte vad jag ska göra när jag väl kommer hem, äta antar jag, vilket ska bli sjukt gott, har typ levt på makaroner och potatiskrocketter alldeles för länge....
men om det nu är någon som skulle vilja ses i helgen så är det bara att höra av sig, för jag är nästan alltid öppen för förslag...

jag vill hem!

 och en sak till, min mor jobbar med någon i low season så jag ska få båda skivona! yay!!
så jag ska kunna hoppa runt i min lägenhet till soundet av solfors musik och hans lite skumma texter för att vara min föredetta musiklärare, men vad gör man inte för konsten?

jag vill hem och hämta nya filmer och mina skivor!
om ca 6 timmar går min buss!
och sen är jag påväg hem, mitt hem hemma i växjö
den här veckan är första gången jag inte har tyckt att hultsfred har varit hemma vilket också känns konstigt...
var är hemma, kan någon svara på det?

RSS 2.0