de stora frågorna

är nu hemma från thailand (tänkte först skriva "är nu ÄNTLIGEN hemma... men kom på att det inte  handlade om något äntligen alls) saknar redan syrran men på ett sätt är det skönt att vara hemma igen. Jag har inte så mycket mer att skriva just nu, tänker inte ta allt som hände i det thailändska landet så vill ni veta får ni helt enkelt fråga.
Annars har det väl inte hänt sådär jätte mycket, jag har skaffat dreads för er som inte visste det, dom blev f.ö. sjukt snygga och är jätte nöjd med dom, all cred till Kim.
Somsagt, efterom jag har varit iväg hela jullovet så har det inte hänt sådär jätte mycket annat, jag försöker komma på vad jag ska ha på mig på P3-gulgalan på lördag eftersom vår käre rektor sa till oss att vi skulle ha "ljusa festkläder utan stora tryck", försök hitta det i min djungel till garderob! så det är också en av de stora frågorna just nu =)

nu ska jag gå iväg och ringa mor min, sen ska jag försöka övertala emma och erika att vi sak sova innan 12, men vi får se hur det går med det... tog nämligen med mig fel nycklar så jag kommer inte in i min lägenhet, men det löser sig...

so long

RSS 2.0