Kälmah

Helgen har varit fantastisk trevlig om jag får säga det själv. I fredags tog jag nämligen tåget till Kälmah för att parta loss med syster och bror. Kvällen började hos Robban med ett par öl och lite mat (bror och Robban lagade deras version av thailändsk) dvs Starkt! Men väldigt gott var det iaf. Senare fortsatte kvällen på Hunden med ett par öl och lite skönt häng. Har äntligen fått träffa Amanda, brorsans föredetta inneboende också vilket var väldigt trevligt =)... Ännu senare fortsatte kvällen på Sjukan där vi glider in lite diskret och det första som händer är att jag och syster hoppar upp på borden och dansar loss till deras alldeles egna trubadur, det kändes verkligen som om det var afterski vilket alltid är trevligt =)... På tal om afterski så ska jag, Bea och Rosa (och kanske Amanda) åka till trysil och åka skidor under sportlovet *längtar*... Vi kommer ju lätt äga backarna!
Lördagskvällen spenderades hos Rosa med lite trevligt folk annars har jag mest varit hemma och varit sjuk.
Som ni ser har det inte hänt sådär jätte mycket så du kan säkert räkna ut att Kälmah-vistelsen lätt gjorde helgen!

Den kommande veckan ska spenderas med att byta lägenhet i Hultsfred och jobba på Rookie vilket ska bli väldigt trevligt =)...
Nu ska jag chilla med syster och mor och titta på Barnen i bullerbyn =)

Ha d!

Växjö

Har precis landat i växjö för att stanna här till tisdag och sedan tillbaka till Hultsfred för att packa ihop alla mina pinaler och flytta. Ska bli fruktansvärt skönt att få byta lägenhet och hamna i en större med balkong även om jag inte kommer att bo där på typ en månad, men sen... Då jäklar, då ska det njutas av balkong och riktigt kök =)
I helgen är det film och tv-spels afton hos rosa som gäller med hela gänget. I helgen kommer även syrran hem vilket ska bli trevligt eftersom jag faktiskt inte träffat henne sen hon åkte iväg.

Den här veckan har varit sjukt stressig helt utan att jag har gjort något alls, möte igår, ridning i tisdags och allt mellan det har jag antingen packat inför flytten eller degat med Nicole...

Jag har även fått veta vad jag ska göra på Rookie =)... På fredagen blir det mitt favorit jobb, följa efter någon som kanske behöver hjälp med något (det var det jag gjorde på Hayride), jag älskar det jobbet =)... Man får dega runt och hänga med härligt folk, det är ju alltid trevligt. Jag menar, på Hayride så kallade ju alla mig för "du vet hon som följer efter tobbe" och jag hävdar fortfarande att DET VAR JU MITT JOBB =)... På lördagen ska jag vara på deras boende och jobba, vet fortfarande inte mellan vilka tider men hoppas att det är på dagen så jag får se Hoffmaestro, men vem vet, resten av tiden tänker jag hänga med Vendela och lite annat trevligt folk... Eftersom att alla andra åker hem (ja nicole, jag tittar på dig!).

Nu ska det handlas och lagas mat.

Ha D!

Lesbian Vampire Killers

Gårdagen spenderades med Nicole och många konstiga konversationer =)... Nu har jag förresten börjat packa inför flytten, alla affisher är nere från en av väggarna, det tog typ en halvtimme men jag lyckades, nu är det bara en och en halv vägg kvar sen ska jag bara plocka ihop alla sakerna också innan jag är klar.
Jag och Nicole hann f.ö. se tre filmer, the broken hearts club - inte särskilt bra faktiskt... Men zach braff är bög och blond och det är typ sent 90-tal eller nåt, de var väldigt söta men filmen var inte särskilt bra... Sen såg vi lesbian vampire killers - vilket är den bästa filmen genom världshistorien och nej, det går inte att överhypa!... Tänk blair wich project fast parodi och med lesbiska vampyrer, den är sjukt bra! Sen såg vi boat trip också, den sög!... Euro trip äger den lätt!...
För alla er som nu börjar tvivla på min smak när det kommer till film, så sluta genast!... Lesbian vampire killers är seriöst den bästa filmen i världshistorien!.... Den bästa repliken i hela filmen är ändå när de precis har blivit attackerade av de lesbiska vampyrerna och en av killarna lägger komentaren "god must really hate me!... I'm sure that next time I'm gonna get bummed by a big gay werewolf!"... Det sätter tonen på ungefär hela filmen, den äger helt enkelt!

Jag säger bara, se den!

Ha d!

inte ett sket

Idag när vi kom till skolan så hade vi en genomgång på en hemtenta vi hade för några veckor sedan, vilket tog ca 35 min och sedan fick vi sluta för att sedan skulle ettorna få information... Såhär var det sist också.. Börjar bli trött på att aldrig behöva göra nåt när man väl är här, jag tror jag hade två lektioner förra veckan där vi gjorde nåt plus att jag fjäskade in mig på medias föreläsning på branschkunskapen... Annars hände ingenting, nu ska vi iaf ha lektion hoppas jag, annars ger jag upp...
Jag som ändå älskar ljud- och ljusteknik börjar bli riktigt trött på att vi aldrig gör nåt och när vi väl ska göra nåt så gäller det bara ettorna...
Sådär, då var min del av veckans gnäll avklarat.

I helgen far jag till växjö för att vara sjuk i några dagar innnan det bär av tillbaka till Hultsfred, mamma kommer även hem i helgen vilket ska bli jätte skönt, hon kom iofs hem redan i tisdags. Ni inser inte hur bra det känns att hon är hemma igen och inte är i Lund hela tiden. Även om jag kanske inte är särskilt mycket i växjö så känns det bra att hon inte är så värst långt bort längre.

Nu ska vi ha modern musikkultur med (the one and only) Gresse, om jag har förstått det hela rätt så ska vi typ skriva om nåt band och deras genre, har fortfarande inte bestämt mig för vilket jag ska välja och hur svårt jag ska göra det för mig själv så kom gärna med förslag om ni har nåt...

Som sagt nu ska jag göra nåt för en gång skull.

Ha d!

tvättmedelskaos!

Hejsan!
idag när jag sakta ramlade hem från skolan så tänkte jag (duktig som jag är) att nu ska jag vika tvätten som har stått i en ikea-kasse på golvet i två dagar och häller då ut allt på sängen för att börja vikandet, och vad händer inte?
Självklart har jag glömt att tvättmedelspaketen fortfarande låg kvar i påsen så nu har jag tvätt medel i hela sänge och på hela golvet till råga på allt detta tror jag att jag misslyckades katastrofalt med min cheesecake till dagens möte på klubben, menmen sånt som händer...
Så nu måste jag damsuga min lägenhet igen (vilket jag gjorde i söndags efter lördagens party), det känns sådär om jag ska erkänna...
Har också fått svar från rookie och ska jobba båda dagarna ser det ut som så jag har ju nåt att göra iaf...
Nu ska jag springa på möte med min cheesecake, hoppas den inte är äcklig..

Ha d!

BD

För någon dag sedan satt jag och tittade på BD forever när den gick på tv och det drog upp så mycket gamla minnen som jag inte trodde jag hade, men allt det som var då var så (jag vet att det låter klyshigt och som om allt var bättre förr) vackert. Jag kunde se växjö som höststad framför mig och jag kunde se hur mycket jag saknade det. Att vara på väg från katedral (avnågon anledning, fråga mig inte varför) men att stå på toppen av allén och lyssna på Cruel town en lagom kall och blåsig höstdag är nog det vackraste man kan göra i min värld.
Tänk bara på allt vi gjorde då, hur mycket allt betydde just då, hur viktigt allting var just då...
Hur mycket jag saknar det. Det känns konstigt och väldigt fel, men jag saknar att gå i åttan.
Jag saknar tc's korridorer, musikalerna, lärarna och allt annat vi gjorde som var Så viktigt just då.
Jag säger inte att jag vill vara 15 igen utan att jag saknar hur man såg på världen när man var 15.
Försök bara se hur roligt vi hade och coola vi tyckte att vi var, alla med olika stilar och konstiga hårfärger =)
Tänk bara tillbaka på när vi sitter på gräset i linnéparken som de esteter vi tyckte vi var och hur mycket man såg upp till de som gick de estetiska programmen på katedral och hur vi också skulle bli som dem, de coola. Hur det knöt sig i magen när man såg den där snyggingen som gick på katedral som min syster faktiskt hade kramat en gång för länge sedan på fyllan och hur coolt man tyckte det var.
Allt detta sakanr jag, jag vill inte tillbaka men jag saknar det.
Men det blev inte så, det blev ingen av oss som gick det estetiska programmet och blev som dem, allting förrändrades under en natt känns det som.
När det blev verklighet att söka till gymnasiet och man kom på att man kanske inte ville bli som dem, utan som någon helt annan. En människa man hade inom sig som bara väntade på att få komma ut.
Tänk bara hur häftigt det var att gå på tisdagsspelningarna på BG's och titta på alla suspekta lokalband när de spelade för första gången.
Den tiden det var coolt att komma från samma stad som The Ark (vilket jag kanske tycker lite i hemlighet fortfarande, min bästa vän har ju faktiskt blivit döpt av hans pappa, hur coolt är inte det?).
Jag kommer fortfarande ihåg hur coolt jag tyckte att det var att min syster fick gå på Deluxe och att hon var faktiskt med i KF kristina.

Istället för att gå samhäll - kultur på katedral i växjö som alltid varit min plan så hittar jag mig nu istället djupt in i den småländska skogen och gör en uppgift om kalkylering på min dator istället för att sitta på en genomgång med i historia med Olle Larsson. Allt detta stör mig något så fruktansvärt, varför blev det inte somd et var planerat från början och jag börjar nu fundera på om jag verkligen gjorde rätt val, skulle jag ha stannat kvar i växjö istället och nu kunna stå på toppen av allén och lyssna på cruel town istället för att sitta här i skogen och bara vänta på att få sluta.

Detta visar kanske hur jag blir när jag lyssnar på bd...

RSS 2.0